Snel en transparant

ABBS Nederland werkt altijd super snel en transparant via een no-nonsens aanpak – wij zeggen wat we doen, doen wat wij zeggen! 

Zo starten we doorgaans met een adviesgesprek. Vervolgens vertalen we uw wensen en eisen naar een op maat gemaakt brandbeveiligingssysteem. Met de nodige vakmanschap tekenen we de complete installatie uit en calculeren de prijs. Vervolgens krijgt u van ABBS een heldere offerte met strakke planning. Bij goedkeuring werken we de opzet uit in een duidelijk digitaal 3D AutoCAD-ontwerp dat naadloos past in uw bouwplanning en volledig voldoet aan de geldende normen en het programma van eisen (UPD). Hierop zijn alle gepoedercoate leidingen, sprinklerpunten, haspels, hydranten en pompapparatuur aangegeven. Vervolgens wordt het digitaal ontwerpplan goedgekeurd door een geaccrediteerd inspectiebureau die tevens de tussen- en eindinspectie verricht. Bij groen licht geeft het bureau een certificaat af.

 

DISCIPLINES

“Brandbeveiliging is in onze optiek noodzakelijk om bedrijfsrisico’s te beperken en uw veiligheid te verbeteren.” Erwin Kempkens, ABBS Nederland
Website door Buro TARGET