Historie

Toen moederbedrijf Minimax in oktober 2000, besloot haar ondernemingen terug te trekken uit België en te vestigen in thuisbasis Duitsland had bedrijfsleider Wolfgang Hübner een andere toekomstvisie. Heer Hübner besloot om samen met mevrouw Sylvia Broja, de Naamloze Vennootschap ABBS op te richten in België.  

In de loop der jaren is het klantenbestand van ABBS flink uitgebreid. Natuurlijkerwijs is ons bedrijf meegegroeid met de vraag en hebben wij vestigingen opgezet in Europa. 

In januari 2005 hebben we een vestiging geopend in Polen om te kunnen opereren binnen Polen en de oostzijde van Duitsland. Verdere uitbreiding heeft in oktober 2006 plaatsgevonden toen ABBS Nederland B.V. werd geopend in Helmond. Gelijktijdig met Nederland werd ook in Duitsland een nieuwe vestiging geopend in de stad der Schlosser te Velbert. Na vestiging in deze vier landen blijft ABBS groeien en over de grenzen kijken.

 

DISCIPLINES

“Brandbeveiliging is in onze optiek noodzakelijk om bedrijfsrisico’s te beperken en uw veiligheid te verbeteren.” Erwin Kempkens, ABBS Nederland
Website door Buro TARGET